11 maart opening conceptstore!

PERSBERICHT

Zaterdag 11 maart a.s. zal Susan Rietveld haar Studio Stuff&Styling op de Dorpsstraat 727 in Oudkarspel officieel openen.

De kleurrijke styliste is bekend van haar werk in de regio en haar columns voor Rodi Wonen. In het zoeken naar een etalage kwam ineens een kans voorbij om het voormalige Langedijker reisbureau om te toveren tot een conceptstore, onder het motto ‘maak jouw stukje wereld mooier’.

Wat kan de bezoeker verwachten?

Susan: “In principe is dit mijn Stuff&Styling kantoor, van waaruit ik werk. Maar ik vind het heel belangrijk om in contact te komen met mensen, dus de deur staat letterlijk open. De store zelf is een soort levend portfolio waar je een kleurrijke vintage mix van trends en spullen ziet, die maandelijks verandert en waar alles te koop is. Het is een interieurstudio waar door mij persoonlijk uitgezochte producten staan en waar je binnen kunt lopen voor advies op woongebied.

Daarnaast blijf ik natuurlijk speuren naar de mooiste meubels, stoelen en lampen in het vintage segment. Ik stel me zo voor dat een toevallige voorbijganger naar binnen getrokken wordt door een eyecatcher in de etalage, en dat we in gesprek gaan met een lekkere kop koffie. De klant vertelt zijn/haar woonwensen en ik ga daarmee aan de slag. Dit kan resulteren in een advies, een 3D presentatie of een doorverwijzing naar een van mijn samenwerkingspartners. Mijn interieurstudio is een warme, inspiratievolle werk- en ontmoetingsplek waar een mix van vintage en nieuwe meubelen, woonaccessoires, kunst en unieke handgemaakte items te koop zijn. Een plek waar je onder het genot van een kopje koffie terecht kunt voor interieuradvies in een gezellige woonkamersetting.”

De Zaanse Susan kwam enkele jaren geleden in Langedijk terecht en voelt zich er thuis. Na een carrière van 11 jaar op een architectenbureau, via een zelfstandig bestaan in de grafische vormgeving/webdesign, gaat ze nu voor haar grootste passie: interieur. In haar columns geeft ze tips over hoe je ‘jouw stukje wereld mooier kan maken’, maar vanaf 11 maart heeft Noord-Holland ook de kans om ‘Suus’ live te ontmoeten.

U bent op 11 maart om 11:00 uur welkom om onder het genot van livemuziek en een hapje en een drankje kennis te maken met een unieke interieur store met een gastvrije eigenaresse.

Susan zal aanwezig zijn op woensdag, vrijdag en zaterdag van 11 tot 17u. Op afspraak kunt u ook op andere tijden terecht. U bent welkom!