Ik ben een marktplaats speurder en heb een webshop in vintage meubels. Herman, m’n lief, heeft een winkel aan huis in tweedehands instrumenten. We mixen graag business with pleasure dus als we iets moois vinden dat een stukje uit de buurt is dan gaan we het samen ophalen en maken er een uitje van. Zo komt het regelmatig voor dat we leuke mensen en nieuwe plekjes in Nederland ontdekken. Dit weekend gingen we zelfs over de grens! Herman verkocht iets aan een klant in Gent. Mijn dochter stuurde mij een berichtje met de vraag of ik misschien binnenkort in België was want ze had een heel mooi tafeltje gevonden, in de buurt van… Gent! Dus spullen brengen, spullen halen, een gezellige kop koffie op de fraai vormgegeven boot van de klant in Gent en tot slot een overnachting in een boomhut. Een van de dingen die ik erg leuk vond op de boot was zijn zelfgemaakte plafonnière van dumpling manden, zie de foto. Geniaal toch?
We combineerden een heerlijke avond in Brugge met een heerlijke dag in Gent en kwamen met een prachtig tafeltje, inspiratie en het gevoel van vakantie terug.

Houd jij ook van vintage meubels? Je kunt vanuit je luie stoel heel eenvoudig shoppen op internet bij bijvoorbeeld Reliving.nl, zij hebben een hele grote collectie vintage meubels. Houd je net als ik meer van zelf zoeken op bijvoorbeeld Marktplaats? Vergroot eens je zoekopdracht en zie het niet als opgave om wat verder te rijden maar maak er een minivakantie van vol inspiratie met een mooi meubelstuk als bonus!


Jouw interieur een frisse look?

Ik help je natuurlijk graag!

Kies uit een van de drie pakketten of neem direct contact met me op, zodat ik jou kan helpen stylen!