Interieuradvies bij je thuis

Ik hou van problemen oplossen. Denk jij bijvoorbeeld dat je te weinig ruimte hebt en dat je huis daarom altijd rommelig en niet gezellig is? Heb je te weinig ruimte voor een werkplek, of speelplek voor de kinderen? Of durf je niet met kleur te werken omdat je denkt dat jouw huis daar te donker voor is. Slimme indelingen maken in combinatie met gedurfde statements vind ik het leukst.

Ik hou van een uitgesproken stijl en gedurfde ontwerpen. Ik bedenk een ontwerp, de budgettering en uitvoering laat ik over aan de klant en de aannemer. Ik vind het wel leuk om betrokken te blijven bij het project voor het beantwoorden van vragen tijdens de verbouwing.

Heb je een zetje nodig om te durven kiezen? Ik kom bij je langs om advies te geven in 2 uur. Daarin gaan we aan de slag met het bepalen van kleuren, de indeling en andere vragen die je hebt.

Nu met 33% feestelijke openingskorting! Tot en met 11 april voor de prijs van € 175*  (normaal €260). Maak snel een afspraak! De aanbieding geldt vóór aankoop van het advies voor 11 april, de afspraak kan uiteraard ook op een moment na deze datum ingepland worden.

Mail of bel mij voor een afspraak. Of shop het advies gelijk in de webshop, dan neem ik contact op met jou.

* Excl. reistijd à €15 per half uur en reiskosten à € 0,30 p/km.
* Een advies aan huis omvat geen tekeningen of documentatie. Alles wat we bespreken zetten we wel samen op papier inclusief eventuele kleurnummers en of eenvoudige indelingsschets.

 

badkamer