Gezelligheid zit ‘m niet in de perfecte vloer, strak gestucte wand of hele dure meubels. In een tijdelijke woning wil je vaak weinig investeren en doe je meestal geen moeite om je interieur gezellig of eigen te maken. Ik zeg: doe het wel! 

Ook een woning waar je tijdelijk in zit kun je met een klein budget omtoveren tot een eigen plek. Zorg voor eyecatchers, een groot schilderij en een groot vloerkleed. Kijk naar hoe je je spullen neerzet. Een lelijke verwarming? Zet er een meubel voor. En vergeet vooral niet dat in een leeg huis alle imperfecties opvallen, zodra je er spullen in zet zie je die niet meer. 

Dit was mijn tijdelijke woning, ik had geen budget, dus alle meubels heb ik gratis opgehaald via Marktplaats. Bij het zoeken naar spullen lette ik op kleur. Eerst vond ik de bruine ronde bank, daarna de stoel. De rondingen en de kleur van de stoel passen goed bij de bruine bank. Omdat de kamer vrij groot was wilde ik er nog een bank bij. De bank die ik vond heeft een gemeleerde stof die er vanaf een afstandje een beetje rozig uitziet. Ik had leuke roze stoeltjes in de aanbieding gezien bij Karwei, match compleet. Het bureau is overigens een blad op 2 Ikea keuken bovenkastjes. Kant en klare gordijnen op de roede en een mooi kleurrijk geprinte foto aan de wand, en voilà er is sfeer. De salontafel scoorde ik in een kringloopwinkel. Was ik van te voren op zoek naar deze kleuren? Nee ik begon gewoon met 1 ding en van daaruit ging ik verder zoeken. Al deze spullen heb ik in ongeveer een week tijd verzameld. Ik heb hier heerlijk een jaar gewoond.


Jouw interieur een frisse look?

Ik help je natuurlijk graag!

Kies uit een van de drie pakketten of neem direct contact met me op, zodat ik jou kan helpen stylen!

Schrijver Susan Rietveld