“Ik wil er nog een tafel bij, maar wat past er nu bij dit uitgesproken tafeltje?”

Ik schrijf voor Rodi Wonen over interieur in mijn eigen column. We hebben ook een rubriek waarbij lezers een vraag mogen insturen. En deze vraag kwam binnen op de redactie. Hieronder mijn antwoord:

Wat een leuke vraag en wat een mooi afgestemd interieur Dinie! Je salontafel is al een eyecatcher dus ik zet er een wat eenvoudiger en rustiger tafeltje bij met ronde vormen. Ik heb vier tafeltjes uitgezocht die er goed bij staan.
Het nieuwe tafeltje moet wat hoger zijn dan de huidige tafel zodat je het er gedeeltelijk overheen kunt zetten.

  1. Een modern tafeltje van Zuiver met een strak design van terrazzo en speelse gekleurde details. Dit tafeltje geeft een leuke moderne twist aan uw interieur. Het is leuk dat de blauw gekleurde spikkels terugkomen in het vloerkleed en de kussens.
  2. Om nog wat verder te gaan in een modern statement zou het gele tafeltje van Kave Home ook erg leuk staan. Het geeft een extra pop of color aan je kleurrijke interieur. Je kunt de kleur geel dan terug laten komen in een kussen, plaid of accessoires.
  3. Als je meer houdt van een wat tijdlozer design dan is dit tafeltje van Basic Label een goede mogelijkheid. Het hout past overal bij en gaat mooi mee in de kleuren van het huidige interieur.
  4. Het tafeltje van Sklum is ook modern, maar iets ingetogener dan de eerste twee. Dit tafeltje past qua kleur erg mooi bij de kleur van de kussens op de bank en als ik het goed zie bij de kleur van de eettafelstoelen. Deze tafel is mat, wat een mooi contrast geeft bij je glimmende tafel.

Ik hoop dat je iets aan mijn advies hebt. Succes met kiezen!


Jouw interieur een frisse look?

Ik help je natuurlijk graag!

Kies uit een van de drie pakketten of neem direct contact met me op, zodat ik jou kan helpen stylen!