Suus in de Media

Interview Noord Hollands Dagblad

Suus 2.0 Studio Stuff&Styling in het Noord Hollands Dagblad

Columniste Rodi Wonen

Ik mag elke twee weken voor Rodi Wonen een inspirerend stukje schrijven over interieur. Ben je nieuwsgierig? Lees op Rodi Wonen al mijn interieurtips. Wil je geen tip missen? Volg Rodi Wonen op FB of Instagram, dan kom je mijn stukjes vanzelf tegen. Sowieso een erg leuk account om te volgen voor inspiratie!

Je kunt me ook tegenkomen in de fysieke krant; de columns worden namelijk  doorgeplaatst in de woonbijlage van verschillende Rodi Media huis aan huis bladen.

Noord Hollands Dagblad ‘MIJN KLUS’

In de rubriek ‘Mijn Klus’ van Het Noord-Hollands dagblad mocht ik onze eigen badkamer laten zien. Het was niet geheel een eigen klus, we hebben behoorlijk wat hulp gehad van een professional maar het ontwerp was wel helemaal van mijn hand met mijn man als opdrachtgever, hoe dat zit kun je hieronder lezen.