Hi, ik ben Suus, de vrouw achter Stuff&Styling

Ik ben al jarenlang bezig met interieur, het bedenken van goede plattegronden, het mixen en matchen van stijlen en mijn liefde voor vintage spullen. Ik vind het heerlijk om op marktplaats of in kringloopwinkels te struinen op zoek naar mooie vondsten. In mei 2020 ben ik officieel gestart met dit bedrijf dat geboren is uit mijn passie.

Ik ben opgeleid doktersassistente en ik heb door de jaren heen verschillende banen gehad waaronder in de zorg, op een architectenbureau en in het onderwijs. Ik ben moeder van vier, inmiddels volwassen, kinderen en oma van 2 kleinkinderen.

Ik heb in 2016 mijn leven volledig op z’n kop gezet in een zoektocht naar mezelf. Het begon allemaal met een halfzijdige gezichtsverlamming waardoor ik ging nadenken over of ik wel het leven leefde dat ik graag wilde.

Wat als het erger was geweest dan een verlamming? Wat wil ik eigenlijk allemaal nog? Door deze vragen heb ik rigoureuze keuzes gemaakt waardoor mijn leven 180 graden veranderde. Ik scheidde van mijn man, verliet mijn gezin, werd verliefd en verloor verbinding met mijn kinderen. In korte tijd verloor ik alles wat daarvoor 25 jaar lang mijn leven was, mijn gezin. Er volgden jaren met veel verdriet en afwijzing maar ook veel groei. De man waar ik verliefd op werd heeft mij enorm geïnspireerd, gesteund en aangespoord mijn dromen te gaan leven, de sprong te wagen naar volledig zelf te ondernemen en al mijn dromen waar te gaan maken. En hier ben ik dan! Suus 2.0

 

 

In de afgelopen tijd ben ik getransformeerd van een altijd vliegende moeder, huisvrouw en werknemer die leefde in dienst van anderen, onder hoge druk stond en daardoor niet altijd de leukste persoon was, naar een ondernemende, zelfsturende, genietende, zelfbewuste en relaxte vrouw.

 

Als ik nu terugkijk naar alle hobbels, pijn en verdriet die ik heb moeten doorstaan om hier te komen is het het allemaal waard geweest. Ik leef eindelijk het leven dat IK voor ogen heb. Ik wilde graag uit de ratrace, een rustiger, positiever, relaxter, spontaner, avontuurlijker, creatiever en betekenisvoller leven. Ik wilde een eigen huis, een plek die helemaal van mij is. Ik wilde mensen blij maken en tijd hebben voor echt contact, dingen op mijn eigenwijze manier doen en dat is allemaal gelukt!

 

Ik ben ontzettend trots op mezelf. Ik kijk niet langer meer naar wat ik heb verloren maar naar wat ik heb gewonnen. Soms is het een hoge prijs die je moet betalen om te kunnen zijn wie je ten diepste bent.

 

Ik schreef op mijn 21ste in het vragenboekje op de eerste reünie van de lagere school bij de vraag, wat wil je later worden: ik wil iets doen met interieur. Nu op mijn 46ste ben ik dat dan eindelijk aan het doen. Het is nooit te laat om te kiezen, je krijgt elke dag een nieuwe kans voor nieuwe keuzes.

Liefs Suus