Ik heb weer een leuke tip voor jullie! Maak van een oude tafel een wastafelmeubel. Ik heb dit eens voor een klant gedaan die een logeerkamer op zolder wilde creëren. Daar mocht een wastafel niet ontbreken maar ze wilde niet dat de kamer er als een badkamer ging uitzien. Het moest wel een gezellige kamer blijven. Ik bedacht om een wastafelmeubel te maken van een tafel. Door een tafel te gebruiken behoudt de kamer gezelligheid, het is zo meer een meubelstuk dan een wastafel. Van een sidetable zaagde ik twee poten weg zodat er maar twee poten overbleven. De kant zonder de poten plaatste ik tegen de muur. In dit geval schilderde ik ‘m groen. Een losse waskom erop, een mooie sifon en kraan en voilà een prachtig meubel waar ook nog plek is voor een zeepje, handdoekje en andere toilet accessoires.

De zolderkamer heb ik gelijk gestyled met kussens, tapijt en plaid.
Ps. Nog een tip: het lila plaid op het bed is eigenlijk een tafelkleed. Maar wie zegt dat je dat niet mag gebruiken voor iets anders?
Ik kijk naar kleur en gebruik wat ik tegenkom. Ik ging op zoek naar een plaid in de juiste kleur maar ik kon niets vinden. Ik vond wel een tafelkleed in een kleur die erg mooi matchte bij de kussens, dus dan gewoon een tafelkleed op bed. Lekker buiten de box durven denken!


Jouw interieur een frisse look?

Ik help je natuurlijk graag!

Kies uit een van de drie pakketten of neem direct contact met me op, zodat ik jou kan helpen stylen!