De tijd van less is more in het interieur is voorbij. Alles mag weer meer. Meer kleur, meer prints, meer hout, zelfs hout op hout. 

Waar een aantal jaar geleden de term vintage en retro vooral stond voor jaren 60/70 meubels, zie je nu dat het gaat over items uit de periode 1920 t/m 1980. En alles uit deze periode wordt tegenwoordig met elkaar gemixt. Eerder al was de eclectische stijl (meerdere woonstijlen) mode, maar tegenwoordig worden tijdperken en afkomst allemaal met elkaar gecombineerd. Vintage met Oosterse en Afrikaanse invloeden of Deens design in combinatie met veel kleur, alles kan en het mag best een beetje schuren.

Een aantal jaar geleden ontwierp ik een woning waar ik veel kleur in gebruikte en het past nog steeds bij de huidige trend. De woning met een vier meter hoog plafond vroeg om een statement en daarom bedacht ik een wand met een enorme afbeelding van een kunstwerk. De afbeelding kon je destijds downloaden van de website van het Rijksmuseum en ik liet er behang van printen.

Durf jij zo’n statement te maken? 

Begin dan met het uitkiezen van een behang en zorg dat 2 kleuren in het behang ergens anders in je interieur terugkomt. Zo krijg je samenhang. Als je het nog te veel vindt voor in de woonkamer begin dan met een statement in de hal of in je toilet. Zo kun je eerst eens aanvoelen of het bij je past!


Jouw interieur een frisse look?

Ik help je natuurlijk graag!

Kies uit een van de drie pakketten of neem direct contact met me op, zodat ik jou kan helpen stylen!