Ik vind het heel fijn om Photoshop te gebruiken bij mijn restyle-ontwerpen om mijn ideeën visueel te maken voor mezelf en voor mijn klanten.

Je hebt vooraf een goed beeld van hoe het eindresultaat zal zijn. Je kunt zien hoe kleuren met elkaar matchen en of je idee uitpakt zoals je in je hoofd hebt. Ik kan aardig goed visualiseren in mijn hoofd, daarom ben ik interieurstyliste, maar ook ik werk mijn ideeën voor een ontwerp altijd eerst uit in een moodboard of een impressie. Op die manier zie ik wat wel of niet bij elkaar past.

Ik zal jullie een voorbeeld geven. Een klant wilde de kantoorruimte in zijn nieuw aangeschafte woning aanpassen omdat het niet zijn smaak was. De vorige eigenaar had jaren geleden geïnvesteerd in heel goed meubilair en het was eigenlijk zonde om dit er allemaal uit te slopen. Ik zag gelijk mogelijkheden. Een likje verf zou alles al een totaal andere look geven. Dus ik heb mijn ideeën vooraf in Photoshop gevisualiseerd. En zo is het uiteindelijk ook uitgevoerd.

Het is overigens tegenwoordig steeds eenvoudiger om zelf een ontwerp visueel te maken op je computer of telefoon voordat je besluit het te gaan uitvoeren. Er zijn bijvoorbeeld verschillende apps waarbij je je wanden kunt verven met een gekozen kleur, of zoals ik zelf van de week nog heb gedaan, een vloerkleed in je ruimte uitproberen door een foto van je ruimte te uploaden. Ik vind het een leuke ontwikkeling!


Jouw interieur een frisse look?

Ik help je natuurlijk graag!

Kies uit een van de drie pakketten of neem direct contact met me op, zodat ik jou kan helpen stylen!